Gyakran ismételt kérdések

Válassza ki a termékek menüpontot ahol megjelennek a termékek képei. Ezek egyikére kattint, amelyik iránt érdeklődik, akkor a leírás részhez fog kerülni. A leírás fül mellett találja az árlista fület ahol minden termék ára gyártási ideje, sos gyártási ideje és felára megtalálható.

1-2 db termék esetén nincs értelme külön árajánlatot kérnie, ugyanis az árlistánk minden esetben friss, így ugyanazt tudjuk leírni, amit Ön is lát fent az áraknál.

Minden esetben a weboldalon található árak az érvényesek! Az árajánlatok aznapra érvényesek. Amennyiben másnap adja le a rendelést és pont változtak a beszerzési árak akkor az új árak lesznek érvényesek minden esetben.

Árajánlatot kérhet a Kapcsolat menüpont alatt lévő elérhetőségek egyikén. Továbbá megtalálja az árainkat a termékek alatt a leírás melleti árlista fülön. 1-2 db termék rendelése esetén nem tudunk mennyiségi kedvezményt adni, ezért kérjük ilyen mennyiségeknél ne is kérjen ajánlatot, mert ugyanazt tudjuk adni amit a weboldalon is látnak. 

Minden esetben a weboldalon található árak az érvényesek! Az árajánlatok aznapra érvényesek. Amennyiben másnap adja le a rendelést és pont változtak a beszerzési árak akkor az új árak lesznek érvényesek minden esetben.

Megrendelés esetén kérem minden esetben küldje el a számlázási adatokat, ugyanis díjbekérőt küldünk ki, amit az átvételig rendezni szíveskedjen. Ezen kívül minden esetben legyen benne az Ön neve és telefonszáma. Szállítási szolgáltatás esetén minden esetben szükségünk van a szállítási címre, kontakt személy nevére és telefonszámára.

Minden termék esetében más a standard gyártási idő. Amennyiben ennél hamarabb van szüksége rá azt 20% SOS felár ellenében általában tudjuk teljesíteni egyeztetett határidőre. Amennyiben sűrgős gyártásról van szó mindenképp telefonon keressenek először.

Minden estben az alapértelmezett átvételi cím a műhelyünk:
1037 Budapest, Pomázi 10köz 10. – Nyitvatartási időben

Egyéb esetben kérésre meg tudjuk oldani a székhelyünkön is az átvételt.
1145 Budapest, Amerikai út 19. – Erre a lehetőségre minden esetben csak és kizárólag egyeztetés után van lehetőség, ugyanis a műhelyből ide kell szállítani a terméket ami plusz időt vesz igénybe. 

Igen, szerződött futárunk 72 órás átfutási idővel leszállítja Budapesten belül és vidéken egyaránt a rendelést. Nagyon ritka esetben már fordult elő, hogy nem ért oda a termék időben, ezért a Full-Dekor Kft semmilyen felelősséget nem tud vállalni, mivel a szállító cég egy tőlünk teljesen függetlenül működő NEM általunk üzemeltetett futárszogálat.

Van lehetőség aznapi kiszállításra is. Ennek minden esetben magasabb a szállítási díja. Ezt szerződött alvállalkozó végzi, akinek az időbeosztásáért szintén nem tudunk felelősséget vállalni, ugyanis nem csak nekünk végez szállító szolgáltatást. 

A kiszállítás időpontjáról mindenképp egyeztetni szükséges, hogy vállalható vagy sem. 

Általában 12.00-17.00-ig szoktak teljesülni a szállítások. 

Cégünk forgalmazz vászonképet, névjegykártyát, szórólapot, molinót, plakátot, sajtófalat, pultot és strandzászlót it is.

Tekintse meg további termékeinet a Partnereink menüpont alatt.

Tekintse meg a techbikai dokumentációját az egyes termékeinket itt.